RECEPT: smörgåstårta med rostbiff och räkor
Emma-Lous blogg
Emma-Lous blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 36 skivor vitt bröd
  • 200 gram kalkon, smörgåsmat, fint strimlad
  • 2 dl gräddfil
  • 1,5 dl majonnäs
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • Salt och vitpeppar
  • 200 gram bredbar leverpastej
  • 0,75 dl vispgrädde
  • 1,5 dl finhackad smörgåsgurka
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 0,5 gurka
  • Stora gurkskivor
  • 0,5 romansallat, strimlat
  • Några nävar färsk ruccola
  • 10 skivor mild ost, ex Gouda, rullade och delade på två
  • 8 skivor kallskuren rostbiff, rullade och delade på tre
  • 18-20 röda vindruvor, två lager
  • 3 körsbärstomater, halverade
  • lite gurka, skuren i små tärningar
  • 3 kokta ägg, tunt skivade med äggskärare
  • 200 gram färska och skalade räkor, utan lag
  • 1 lime, skivad i 6 skivor Färsk dill till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.