Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkornaoch garnera med lite dill. Rulla sedan skinkan och lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat
Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Servera och njut. Täck med fyllning. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten
Mårtenssons smörgåstårtamedräkorochtonfisk har sett dagens ljus. ) Vi hade besök av våra goda vänner Anne och Ingemar igår kväll ochmed sig hade de våra cykelidoler, som ni säkert vid detta laget vet vem dom är
Varranan skiva garnera med lax och varannan medräkor. Ta i dill och smaka av med salt och peppar. Blanda i tonfisken som runnit av, majonäs, ketchup och äggen som skivats och skurits i små bitar
Pressa sedan ur vattnet från burkarna medtonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Lägg sedan gurkskivor ovanpå och avsluta med ett tunt lager majonnäs för att nästa lager ska kunna fästa bättre
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Genom att mosa, skära och blanda. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Låt tonfisken rinna av. Bred majonnäs blandad med créme fraiche över och runt om hela smörgåstårtan. Lägg resterande räkor i mitten och garnera med citron- och limeskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.