Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar
Täck med fyllning. Gör likadant med nästa lager också. Täck även ovansidan och kanter med fyllningen. Garnera med t ex gurka, tomat, skinka, ägg och ost, eller något annat som du tycker är gott t ex skaldjur
Mårtenssons smörgåstårtamedräkor och tonfisk har sett dagens ljus. ) Vi hade besök av våra goda vänner Anne och Ingemar igår kväll och med sig hade de våra cykelidoler, som ni säkert vid detta laget vet vem dom är
Blanda ned med keso, majonnäs och crème fraiche i en skål. Lägg på det sista lagret med bröd. Dekorera med sallad på kanterna och gör ett fint mönster med vindruvor, tomater, apelsin, gurka och skinka
De frysta räkorna lät jag tina i kylen över natten tillsammans med grunden. Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Dekorera ovanpå med resten av skinkan, rostbiff, ostskivor och gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.