Det finns en sak som jag har svårt för att äta och som Oskar älskar och det är smörgåstårta. Jag har aldrig tyckt om smörgåstårta eftersom jag tycker att det är för stabbigt, brödet inuti blir soggigt och det har varit för lite garnityr i förhållande till själva tårtan så det har känt som att man har ätit soggigt bröd med majonäs och en räka
Att det sedan bubblade i glasen när vi mumsade i oss förrätterna visst vi också skulle bli uppskattat - för att citera fru Persson "ni bjuder ju verkligen på två av mina största favoriter, smörgåstårta och bubbel"
Bred majonnäs över och runtom hela smörgåstårtan. Ansa svampen och finhacka den. Rör samman alla ingredienser till fyllning 1 och 3 till en smidig kräm
Finfördela kavringen i matberedare eller riv den. Blanda brödsmulorna och margarinet. Häll blandningen i en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter
Bred majonnäs över och runt om hela smörgåstårtan. Börja med att lägga ut tre brödskivor som botten. Lägg resten av skivorna ovanpå och skär ut en rund tårta