Krydda med salt och peppar. Pensla med ägg. Kavla ut smördegsplattorna något och bred på philadelphiaosten och häll fyllningen som en sträng på ena långsidan och rulla ihop
Pensla rikligt med uppvispat ägg så kanterna limmas ihop. Vik försiktigt ihop degen, först från kortsidorna sedan uppifrån och nedifrån så det blir ett avlångt paket
Blanda riven ost med grädde och ägg, smaka av med salt och peppar. Ja, jag vet att det blir mycket lagat här medvästerbottenost, men den är ju såååå god
Knäck äggen, blanda med grädde och Bong Touch of Taste skaldjursfond. Råstek jordärtskockorna i smör tills de är mjuka, tillsätt vårlöken, babyspenat och räkorna på slutet, salta och peppra
Krydda med salt och peppar. Rullarna består av potatis som är inrullat i smördeg med vb-ost på toppen. Då var det en vän som lagade till dem och även om jag gillade dem redan då har det dröjt ända tills nu innan jag gjorde dem själv
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.