Skummig soppa på dill med kolja, pilgrimsmousseline och citronglaserade rotisar
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.20000004768372 kg koljafiléer
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl fiskbuljong
  • 1 salt och peppar
  • 1 l vatten
  • 50 gram salt
  • 10 gram strösocker
  • 200 gram pilgrimsmusslor
  • 1 tsk salt
  • 140 gram kaffegrädde
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 vitpeppar
  • 80 gram vispad grädde
  • 1 vitvinsvinäger
  • 100 gram hummerkött , från lederna
  • 1 dl hummersmör , se recept
  • 0.5 st Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 tsk ingefära , färsk riven
  • 60 gram Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 5 gram vitlök(ar) , skivad
  • 75 gram rotselleri , skalad
  • 2 tsk curry
  • 10 st dillkvist (ar)
  • 3 dl vitt vin
  • 1 l fiskbuljong
  • 0.5 l hummerbuljong
  • 35 gram dill , plockad
  • 3 dl mjölk
  • 50 gram smör
  • 1 salt och peppar
  • 240 gram äpple, Cox Orange , skalad
  • 60 gram Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 smör
  • 1 salt och peppar
  • 200 gram morot , skalad
  • 200 gram Lindser- eller sparrispotatis , skalad
  • 200 gram rotselleri , skalad
  • 1 smör
  • 1 st citron rivet skal och saft
  • 30 gram Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 100 gram spritärtor , skalade och blancherade
  • 10 gram körvel , plockad
  • 10 gram dill , plockad
  • 10 gram ärtskott , plockad
  • 1 st hummerskal , från en hummer
  • 250 gram smör
  • 1 rotfrukt(er)
  • 1 chili
  • 1 tomatpuré
  • 1 lök, hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.