Receptet på vaniljpannacotta kommer från början från kokboken "Italienska desserter" och det blir gott med många olika slags topping till, denna gång valde vi frysta tinade hallon och hackade pistagenötter
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Lägg på hallonen och den rivna chokladen. 2 ½ dl vispgrädde och hallon och hyvlad vit choklad
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.