Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
) Denna dessert passar perfekt att göra dagen före eftersom den tar tid på sig att stelna. En annan godsak vi åt häromdagen och som jag gjort för något år sen också, var vanlig vaniljglass med pepparkakssmulor och glöggsås
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Häll smeten i glassmaskinen och följ anvisningarna till din modell. Tillsätt mjölken och sjud försiktigt i en kastrull tills smeten tjocknat, 5-7 minuter. 250 g frusna hallon/mango
En galen stapel av maräng, grädde, glass, banan, hallon och kolasås. montera tårtan genom att varva marängbottnar med glass, grädde, kolasås och skivad banan och hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.