Skink- och svamppaj med magrare pajskal
I Nadjas kök
I Nadjas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 bitar
  • kesella
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 dl grovt rågmjöl
  • 125 g kesella
  • 50 g flytande margarin
  • 2 msk vatten
  • 1 - 11/2 krm salt
  • salt
  • 1 gul lök
  • 300 g färska champinjoner
  • 1 bit purjolök
  • 1 bit röd spetspaprika
  • 1 msk rapsolja
  • 150 g rökt skinka
  • 2 ägg
  • 2 dl mellanmjölk
  • 1 dl creme bonjour cuisine
  • 30 riven ost
  • 200 grader
  • 5 minuter
  • 30-40 minuter
  • 200 grader

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.