Vegansk och glutenfri svamppaj med Bea Szenfeld!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g glutenfri mjölmix
  • 150 g vegansmör
  • 3 msk vatten
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 250 g glutenfri mjölmix
  • 150 g vegansmör
  • 3 msk vatten
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk socker
  • 1 tsk salt
  • 1 kg blandade färska svampar (yes, det är mycket!)
  • 250 g svartkål
  • 5 dl växtgrädde (OBS – för glutenitolleranta rekommenderas en typ som är garanterat glutenfri, vilket bland annat oatly’s inte är då den processas i fabriker som också bearbetar gluten)
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 1 gullök 1,5 msk mörk kinesisk soja
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 1 msk svampfond
  • 1 msk maizena och lite vatten eller mjölk till redning
  • 2 msk vegansmör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.