Kycklingoch baconbiffar medcurrysås. Mixa kycklingoch bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par min. Servera kycklingenmed rotfrukter och sås. Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör
Förgyll din kycklingrättmed rostade grönsaker och örtsås. Rehab & Förebyggande. Täck en tallrik med machéblad och lägg de färdigstekta kycklingfiléerna på bladen
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingenmed rotfrukter och sås 125 grader Salta
Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter. Servera kycklingenmed rotfrukter och sås. Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Lite uppladdning inför helgen fixade vi oss, barnen och jag idag och lagade
Kyckling är väl jämt gott men den här currysåsen var en av de godaste currysåserna jag ätit. Späd med vattnet och lägg i buljongtärning och Philadelphia ost
Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter. Servera kycklingenmed rotfrukter och sås. Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn dem runt om i smör
Vår curryfavorit består för tillfället av lika delar kandayan curry (där av att den ser lite grön ut på bilden) och ras el hanut (Mill & Mortar) samt ostindisk curry från en butik i Skärholmen som heter TGR
Dubbelpanera kycklingen genom att först vända bitarna i mjöl, doppa sedan i uppvispat ägg och vänd dom till sist i cornflakes (tryck till ordentligt så de fastnar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.