Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kycklingbröstfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör 400 g palsternackor 400 g morötter 2 msk hackad färsk gräslök ½ msk olivolja rivet skal av ½ citron salt och peppar Currysås: 200 g champinjoner ½ gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry ½ tärning hönsbuljong 1 dl vatten 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
Vänd kycklingskivorna i mjöl sedan ägg och sista riven ost samt lägg på en tallrik. skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan
4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.