Ugnsbakad kyckling med rotfrukter och currysås
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kycklingbröstfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör
  • 400 g palsternackor
  • 400 g morötter
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • ½ msk olivolja
  • rivet skal av ½ citron
  • salt och peppar
  • 200 g champinjoner
  • ½ gul lök
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk curry
  • ½ tärning hönsbuljong
  • 1 dl vatten
  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g kycklingbröstfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör 400 g palsternackor 400 g morötter 2 msk hackad färsk gräslök ½ msk olivolja rivet skal av ½ citron salt och peppar Currysås: 200 g champinjoner ½ gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk curry ½ tärning hönsbuljong 1 dl vatten 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.