Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på. Vit och rosa sockerpasta, ätbart lim (går bra med kristyr utspätt m vatten), svart pastafärg, pensel, spritstyll, kniv och tandpetare (tag hellre okokt pasta, jag hade slut)
"Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda", enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Jag var ju sugen på karibisk mat, så det ska jag försöka få till. Så idag firar vi stort med släkten och så blir det discobowling med kompisarna på söndag
Purjon vann eftersom vi har ätit Broccolisoppa ganska många gånger. Den vanligast förekommande frågan i det här hemmet och antaligen i alla andras är den ständiga frågan om vad man ska äta till middag
”Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda”, enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Men några stående inslag kan man allt hitta, whisky givet, en och annan cognac, kanske en tequila, någon obskyr gin eller rent av en armangnac om man har riktig tur för att inte tala om någon likörflaska som brukar stå och bli dålig
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenskaekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Älgbiffen bryner du i pannan och sen in i ugnen tills innertemperaturen är 55-62 grader (beroende på hur genomstekt du vill ha den). 1 msk kantarellfond (jag använde Bongs Kantarellfond på flaska). 1 msk kantarellfond (jag använde Bongs Kantarellfond på flaska)
Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningen ska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Ikväll skavi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. En alldeles perfekt sommardrink med en av Sveriges mest klassiska isglassar i, nämligen Piggelin
Inte varje dag det dimper ner en sådan här skatt i brevinkastet, tack säger vi till fina Emmy. och till det ett glas vitt, även om det "bara" är tisdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.