B- och D-vitamin, zink, kalium, kalcium, mangan och järn till exempel. 1 L rödgul trumpetsvamp eller trattkantareller (motsvarar 4-5 dl torkade). 1 L höns- eller kalvbuljong. 4-5 dl torkade
Jag min ärligt talat inte exakt hur mycket buljong jag använde - pröva dig fram, helt enkelt. På trettondagsafton bjöd vi på denna läckra soppa som förrätt
Mixa med mixerstav till en slät soppa. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Jag tycker soppa är en perfekt maträtt att ställa fram på middagsbordet då det förutom att vara värmande på kyliga dagar också är riktigt gott och något som kan varieras i all oändlighet
Mixa med mixerstav till en slät soppa. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Häll sedan genom en sil - men spara även spadet. Enkel god soppa. Häll på lite av vattnet men bara ett par dl, och rör runt så att mjölet verkligen löser sig
Receptet på denna kantarellsoppa är en favorit i repris från förra hösten. Då fick jag tag i riktigt billiga kantareller och tillagade svampsoppa för första gången och den blev så god att jag sedan har gjort den ett flertal gånger
Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Jag började med att sätta igång ett storkok påGulaschsoppa. Men vi åt ju inte soppan till frukost. Nä, innan vi fick njuta av den så städade vi lilla lyan, plockade undan det mesta av julen och placerade på vinden
Låt det steka på medelvärme ett par minuter, eller tills löken blivit mjuk. När det är klart, lägger man i chorizo skivorna, de blir varma på eftervärmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.