Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt ikrispigasalladsbladmed en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraichemed soltorkade tomater
Skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin. Lägg kålen i en bunke och tillsättlimeskal- och saft, vinäger, honung, salt och vatten
Til detta gjorde jag en sötpotatispurémed en massa grädda och smör. Salta och peppra ankbrösten och lägg dem medskinnsidan ner i en ordentligt varm stekpanna
Fläskfilemedtimjan - Påskmustsås - och Sötpotatispure. Här kommer receptet på huvudrätten i Lördags. Lägg sedanupp fläskfilén på en skär bräda och låt den vilamedans du gör färdigt såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.