Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Så här gör du. 15 minuter. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Så här gör du. Sätt ugnen på 225 grader. Dela blomkålen i mindre buketter och koka den mjuk. Häll blomkålen i ett durkslag och låt den rinna av ordentligt
Så här gör du. 15 minuter. Vispa ihop äggulorna med senap och vitvinsvinäger. Vispa försiktigt ner oljan, först långsamt i en tunn stråle, öka sedan takten när det binder
Så här gör du. 20 minuter. Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. . Baka den lufttorkade skinkan på 150 grader i 5 minuter tills skivorna har blivit knapriga
Vanliga franska maränger är lite av en akilleshäl för mig. Så fort jag försöker göra en mindre sats så misslyckas jag nästan alltid och smeten blir rinnig och helt omöjligt att spritsa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.