Senapsstekt torsk
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torskfilé
  • 1/2 –1 tsk salt
  • 1 msk dijonsenap
  • 0.5 msk honung
  • 50 g mandelspån
  • sky
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk senap
  • 1/2 –1 tsk strösocker
  • salt
  • 1 st fänkål
  • 0.25 st rött äpple
  • 0.5 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk senapsfrö
  • babyspenat
  • 1 st dill
  • 0.5 tsk senap
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk olja
  • salt
  • 0.5 kg potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.