Så goda. Inlägget Pan de Mallorca- Puertoricanska bullar dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 12-14 st bullar 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 2,5 dl mjölk 6 st äggulor 150 g smält smör 1,5 dl socker 2 tsk vaniljsocker 0,5 tsk salt Ca 8-9 dl vetemjöl Pensling och garnering. 2-3 msk smält smör Florsocker Gör såhär. Häll ut degen på mjölat bakbdord och dela den i ca 12-14 bitar. 12-14 st bullar. Ca 8-9 dl vetemjöl. 2-3 msk smält smör. ca 12-14 bitar
Pensla med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg. Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag
Tänkte bjuda dig på ett recept där du får två flugor i en smäll faktiskt. Dessa saffransbullar är faktiskt apgoda och alla som ätit dem har alla fallit pladask och velat ha receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.