Börja med att smälta smöret och ställ åt sidan. 1Frosting100 g smör, rumsvarmt 220 g färskost 1,5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker 3 dl florsockerSätt ugnen på 175 grader och klä en långpanna (40 × 30 cm) med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker ljust och fluffigt med elvisp i 5 minuter
För något år sedan när jag åt min underbara JulStolle, som jag bakar till varje jul så kom jag att tänka på Semlor och fick idén att smaksätta stollen som semlor med kardemumma och fylla med lite extra marsipanfyllning
Bakade lite härligt goda saffransbullar fyllda med mandelmassa och smör, så gott. Börja med en fördeg. upp mjölken med saffran till fingervarmt och lös upp jästen i den
En mjuk kaka med smak av pepparkaka, toppad med en len smörkräm och rostad kokos. Häll ner mjölblandningen omväxlande med mjölk och smör i ägg/socker bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.