Bullar wienerbröd munkar etc

Bullar wienerbröd munkar etc

Jordgubbssemlor  /Hannas

Jordgubbssemlor /Hannas

Låt bullarna svalna på ett galler. Skär av topparna på bullarna. Fyll bullarna med mandelmassablandningen, lägg på ett lager skivade jordgubbar och spritsa därefter över med vispgrädde
Nutellasemlor

Nutellasemlor

Låt bullarna svalna på ett galler. Skär av topparna på bullarna. Fyll bullarna med mandelmassablandningen, lägg på ett lager skivade jordgubbar och spritsa därefter över med vispgrädde
Karlsbaderbullar med pistagekräm

Karlsbaderbullar med pistagekräm

Här kommer ett recept på några bullar som jag blev tokkär i när jag gjorde dem för första gången. Vet att jag har skrivit detta tidigare men det som skiljer Karlsbaderbullar från klassiska vetebullar är att de är gjorda på en blandning av mördeg och vetedag vilket ger dem en lite fastare och mindre luftig konsistens än klassiska vetebullar
Saffranssockerbullar fyllda med vit choklad

Saffranssockerbullar fyllda med vit choklad

Om man känner att det skulle vara lite roligare att baka någonting med saffran men som inte är klassiska lussebullar är här ett supergott alternativ
Saffranssemlor

Saffranssemlor

Hej på er. Jag tänkte vi skulle börja denna vecka med något riktigt gott som passar perfekt till att baka på söndag när det är det 1a advent
Turkisk baklava med pistage

Turkisk baklava med pistage

Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker. Det kommer att rinna ut lite smör från bullarna när dom gräddas
Veganska kanelbullar med choklad- och pekanglasyr

Veganska kanelbullar med choklad- och pekanglasyr

Vänd bullarna igen och häll över kanelglasyren följt av chokladglasyren. Täck över med en kökshandduk och låt bullarna jäsa tills de är dubbelt så stora (ca 1 h). Låt bullarna svalna i 1 minut innan du vänder upp och ner på ugnsformen för att lägga över bullarna på ett serveringsfat
Wienerstänger

Wienerstänger

Idag har jag bakat. Nu när man har semester och har tid så får man lust att baka. Idag blev det wienerstänger
Falska wienerbröd

Falska wienerbröd

börja med 1 msk och rör ut till lagom konsistensFalska wienerbröd1. jäst. 1kall mjölk, 3 %. 1margarin. 1vetemjöl

Lättare bulldeg

Baka till bullar eller längder. Grädda bullar i 225° på mittenfalset i 10-15 minuter. 1. Använd rumsvarma råvaror
Rogaliki  polsk  croissant

Rogaliki polsk croissant

Starta klippet för att se hur du bakar dessa godsaker. Sätt ugnen på 160 grader. Gör poolishen genom att röra ihop alla ingredienser i del 1
Pepparkaksbullar i långpanna

Pepparkaksbullar i långpanna

Fluffiga pepparkaksbullar i långpanna,. Börja med fyllningen. Vispa ihop rivet smör med philadelphiaost, pepparkakskrydda och strösocker så den blir riktigt riktigt fluffig och ställ undan
Simonas pepparkaksbullar

Simonas pepparkaksbullar

Pensla bullarna med sirap när de fortfarande är varma. Täck med en kökshandduk och låt bullarna jäsa ytterligare 30–45 minuter. Grädda bullarna i mitten av ugnen för ca 10–12 minuter eller tills bullarna har fått en fin ljusbrun yta. Antal ca 12-16 stora bullar