Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också. Den här fiskrätten är dessutom väldig enkel att göra och den är sprängfylld med smaker som funkar suveränt ihop
Men den får ni läsa om en annan dag, för nu ska vi fortsätta i köket. För vi tycker faktiskt att när himlen är grå, regnet öser ner och det verkligen är riktigt muggväder, då behöver man något som piggar upp lite och då passar varm punch ypperligt
No more brännskada på grund av varma glas (glasen har dessutom en liten ventil i botten för tryckutjämning, men går ändå att diska i maskin då den bara släpper in luft, ej vatten
Herr Persson hade nämligen några veckor tidigare fått en rejäl bit älgkött och då insett att han under inga omständigheter kunde äta upp denpå egen hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.