Sejfilé i gueuze med savoykål, fänkål och senap ihop med  #71 - Cantillon Rosé de Gambrinus
Kornmalt & Humlekottar
Kornmalt & Humlekottar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser;
  • 2 gula lökar
  • ½ huvud savoykål
  • 1 fänkål, helst med dillen kvar
  • 2 morötter 2 krondillskronor eller ½ tsk mortlade dillkärnor, jag använde mig av dillkärnorna
  • 1 flaska (ca 33 cl) gueuze, jag använde mig av Oud Beersel Oude Geuze Vieille
  • 3 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 1 msk grov senap
  • 400 g sej
  • havssalt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.