Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Det är januari månad och jag som övriga svenska folket försöker att äta lite bättre. LCHF fungerar väldig bra för mig och för min mage, så nu blir det hårdkörning ett tag framöver
Oavsett hur vädret är så fortsätter vi kocka i vår crockpot, det har visat sej passa oss bra de dagar man har lite väl mycket på sitt schema och inte har så mycket tid att stå vid spisen
Idag hade vi egentligen fullspäckat schema, med kalas och andra småsaker som skulle fixas, mne så blev kalaset inställt och plötsligt dök det upp en lucka
Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Jag pratar om måltiden som fått alla som någon gång studerat att kasta sig huvudstupa ut genom föreläsningssalen när klockan slår 12 för att hinna först till väggen med mikrovågsugnar i den gemensamma matsalen
Traditionell “svensk tacos” kan slänga sig i väggen. Tacos/tortilla har fått en ny innebörd här hemma. Dessa bröd görs små och tunna och skall gå att äta i två-tre tuggor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.