Servera direktmed äggula. BiffRydberg är en svensk klassiker. Egentligen ska potatisen och köttet tärnas upp ilika stora bitar (enligt receptet) men jag gillar när man får tugga köttet så jag tärnade upp det i större bitar
Först då kan man röra om hastigt - då blir allt perfekt stekt. Blev glad att han hade med den isin bok så jag fick en anledning att göra det tillmiddag
Ska blisuperkul. Rör ihopsenapscreme. Idag testar vi att göra Biffrydberg ännu slankare, vi byter ut lite av potatisen mot palsternacka efter tips av en god vän
Rör ihopsenapscreme. Dagens fredagsmys tackar viextrapriserna på ica för, och inspirationen kommer från Plura & vår goda vän Jocke som är tokigiRydberg
Fräs lite smör i stekpannan med fläskflottet och klickailite smet. Skala potatisen. Bred ut varje raggmunk med en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.