Sugen på nybakat bröd till soppan men inte tid att baka. Då är detta det perfekta brödet. Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott
Vad sägs om att grädda lite pitabröd på grillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas med grillat och diverse goda tillbehör
Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.