går genom magen, säger man ju. Det är inte alltid som min älskade sambo gillar mina spektakel i köket. Så efter en lite tuff vecka på jobbet, då jag var alldeles för trött för att komma på vad det skulle bli för "extra" till fredagsmysmat bestämde jag mig för att göra Johans paradrätt
Cordain L, Eaton SB, Sebastian A, Mann N, Lindeberg S, Watkins BA, O'Keefe JH, Brand-Miller J. Cordain L, Miller JB, Eaton SB, Mann N, Holt SH, Speth JD
I det kanske mest internationellt spridda kinesiska köket, det Kantonesiska (från provinsen Guangdong), brukar chilin bara dyka upp i form av en skål chiliolja på bordet som den som är sugen kan droppa på sin mat
Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Vi har haft det väldigt stressigt på sistone med bostadsletandet (där vi nog snart har gått i mål) och annat så en extra dag ledigt så här var mer än välkommet
Receptet på den här pajen har jag fått av rehabgruppen (arbetsterapeuter och fysioterapeuter) på mitt jobb, men jag tror att det kommer från Ica från början
Chokladkolafudge med ton av Lakrits. En vän till mig hade för ett tag sen läst min blogg och från en av kommentarerna klickat sig vidare till en annan blogg där ett recept på chokladkolafudge fanns publicerat
Själv väger jag upp smör, torra ingredienser och sånt som är kladdigt (till exempel sirap), men mäter oftast upp sådant som är flytande, till exempel mjölk och vatten
Jag tycker det är viktigt att min konsumtion av sådant som jag använder mycket av – ägg, choklad, vanilj – inte direkt skadar de som producerar varorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.