Ni kan även blanda ex 200 g mörk och 100 g ljus choklad)Värm ugnen till 200 grader. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 10 min eller tills de fått fin färg
Jag fick tipset till kakdegen från en kollega och det blir verkligen fina och jämna kakor av den. Vispa sedan i florsocker med elvisp pö om pö till en jämn konsistens
När man har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant). Marängbottnarna kan man baka flera dagar i förväg och förvara torrt tills den ska fyllas med vaniljkräm, grädde och jordgubbar
På fredag är det alla hjärtans dag och det är säkert en hel del som funderar på vad man ska laga för mat där hemma om man inte lyxar till det med restaurangbesök
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
När man tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finns tillgängliga innan man sätter i gång att baka
Crème Brûlée (ur boken Bakglädje till vardags och fest). Receptet är hämtat från min senaste bok ”Bakglädje till vardags och fest – Baka med LCHF utan socker och mjöl”
Det blir som en present till hela familjen. Jag värdesätter den fina stunden med familjen oerhört mycket och det känns som ett fint sätt att visa kärlek och värme till varandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.