Toppa salladenmed pinjenötter och tomater. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela pasta, melonklyftor, rödlök ochskinka
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmedmelon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Skala och dela melonen i bitar. Tricket verkar vara att ha två typer av melon, det blir godast så. Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja
Bottna ett stort och generöst fat medromansalladoch ruccola. Nog kan man fortfarande behöva värma sig med en mustig gryta emellanåt, men det känns också mer befogat med lite lättare mat, som den här kycklingsalladen t ex
Lägg upp bladspenaten på ett fint fant och varva sedan med gurka, vattenmelonoch sötpotatis. Dela den uppsvalnade sötpotatisen i bitar, hacka gurkan ochvattenmelonen till matiga bitar
) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.