Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Vänd ner salladsbladenoch blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Toppa salladenmed den hyvlade parmesanen och de rostade pumpakärnorna. Bygg ett berg av sallad i mitten av tallrikarna, garnera med den lite knapriga ostronskivlingen och den vackra schalottenlöken
Så här gör jag mina klyftpotatismed rödlök och rosmarin. Det som också är bra medklyftpotatis förutom att de är himla goda är att de passar lika bra till en fiskbit som till kött, en fördel hos oss där vi ofta äter olika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.