Både jag och Carro åt den här salladen under ett ständigt "mmm". Om du, som jag, brukar leka TV-kock, har du i förväg gjort salladen som det varma ska serveras på
Rostad sötpotatis med grönkål. Toppa medgetostoch hälften av nötterna. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig. Det här är verkligen en riktigt fräsch och urgod sallad som passar lika bra som förrätt eller tillbehör
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. En sak till, som passar perfekt tillsammans med betor och chèvre, är bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.