Varva alla ingredienser på ett stort fat. Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
CremadiBalsamico hallon. Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma diBalsamico hallon över osten
Kryddig smak med inslag av fat, hallon, björnbär, örter och lakritsrot. I glaset ett lite kryddigtoch mustigt Côtes du Rhône-vin som fått många lovord den senaste tiden
Blanda i övriga ingredienser. Lite olivolja ringlad över och ett par par varv med svartpepparkvarnen och vips har man en god och fräsch sallad till maten
Riv salladsbladen lite och blanda med paprikan, jordgubbar och dressingen. Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Hacka tomater och paprika och blanda med spenatblad. Skala och skär sötpotatisen i mindre bitar. Lägg i en ugnsform, ringla över olivolja, flingsalt och svartpeppar
Cremadibalsamico. Blanda försiktigt alla ingredienser till salladen. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkad skinka och en bit bröd
Lägg över kikärter, avokado, fetaost, passionsfrukt, krydda med svartpeppar. cremadibalsamico. Kikärterna följde med i en Smakbox och passade ypperligt i den här salladen
Känn efter med en sticka så de är färdiga. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
cremadibalsamico. Här kommer efter många om och men en matig sallad som blev väldigt mumsig. rädisor. Lägg salladen på fint fat och fördela grönsakerna över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.