En salladmed mozzarella, tomat, lök ochbasilika är både vacker att titta på och väldigt god. Krydda medsalladskryddaoch ringla över citronolja och balsamico
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Toppa med lite basilikablad, champagnevinäger, olivolja och servera gärna med en härlig paj. Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitaroch krispiga granatäppelkärnor
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Servera salladen direkt, varm eller ljummen. Pressa citronsaft över det hela och skeda över det gyllenbruna heta smöret, avsluta med plockad basilikaoch salt samt svartpeppar ur kvarn
Boostade kroppen i morse med en uppfriskande smoothie och den här blir verkligen god. Fredag, det känns inte riktigt som fredag då jag varit hemma delar av veckan och bara jobbat 2 ynka dagar men visst ska det bli skönt ändå. 2 dl apelsinjuice 7 jordgubbar 1 cm ingefära (skalad) Gör så här. Trevlig fredag, KRAM ❤️ 2 dl apelsinjuice
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Riv skalet av citronen och gnid in laxen försiktigt med zesten. Dela endiven och skölj den. Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammans med vinegretten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.