Lägg upp salladen snyggt och servera. Koka äggen, de får gärna vara lite krämiga i mitten. Med blandade småblad av ruccola och babyspenat blir salladen extra god
I skrivande stund kommer jag på att knaperstektbacon nog hade funkat bra också. För mig började det med att jag ville göra en salladmed tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmedbacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.