Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Utmärkt att helsteka ochbaka färdigt i ugn, t. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Hoppas att du haft en fin lördag och att du är nöjd med den så här långt. Här har det pysslats med lite av varje och som vanligt har tiden bara sprungit iväg
Passade utmärkt på ett buffébord och jättebra att man kan förbereda det innan. salt och peppar. Trimma köttet och lägg sedan ner det i en fryspåse och häll över marinaden
Lägg ner köttet och låt marinera ett par timmar, helst över natten. Tag upp och torka av köttet. Bryn köttet i olivolja och lägg sedan över filén i en ugnsfast form
Mät saften och häll tillbaka i den rendiskade kastrullen. Rosa, rosa, rosa - alltifrån blekaste pastelligaste babyrosa och pudrigt beigerosa till mättat rostrosa och lysande klart ceriserosa - det är oktobers signum
Rör i socker, ägg, vetemjöl, bakpulveroch salt i kastrullen med det smälta smöret. Theres LundénNu är det äntligen dags att börja skörda våra rabarber och njuta av denna krämiga och knäckiga kaka
Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang. Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma
Igår så lagade jag baconlindad kycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda