Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Muscavodosirapen blev oväntat lyckad - mild, mörk, aromatisk och inte alls översöt. Det är inte ofta vi äter efterrätt, men idag låg enmogen, färsk ananas och pockade på uppmärksamhet på köksbänken
Men jag hade iallafall förberett efterrätten för kvällen, så den får ni här och nu istället. När ni läser det här befinner jag mig i en varm källa på ett SPA, och har det förhoppningsvis hur bra som helst
Servera som ostkaka - dvs med en klick sylt och lättvispad grädde. Ett bra substitut när man är som mest sugen är att göra den här ljuvliga saffranspannkakan, den påminner ganska mycket om ostkaka, men är löjligt enkel att göra
E-postTelegramGillaGilla Laddar. Vi börjar närma oss slutet på min julkalender, men jag kan ju inte låta bli att nämna ett av mina favoritrecept när det kommer till saffran, dengotländskasaffranspannkakan
När Jennie och Rebecca var här gjorde jag en riktig godis efterrätt, chokladkolapaj. )istället för att göra pajen i en springform så gjorde jag den i små aluminiumformar
Jisses vilken kanonhelg vi har haft, solen lyser och värmer så gott, visst är det härligt. Vi har suttit ute i solen och bara fikat hela helgen, ha ha ja nästan i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.