Desert

Desert

  • 52 Recept
Recept på populär ananaspaj

Recept på populär ananaspaj

Idag lägger jag ut ett recept på en mycket eftersökt och populär ananaspaj som passar både som efterrätt och är god till kaffet
Päronpaj med toscatäcke

Päronpaj med toscatäcke

4 dl vetemjöl. 150 g smör. 0. 5 dl strösocker. 5 st ägg. 3 st päron. 100 g smör. 1 dl ljust muscovadosocker. 2 msk mjölk
Pavlova med citron och bär

Pavlova med citron och bär

Maräng8 äggvitor 4 dl strösocker 3 dl kokos, rostad 2 tsk majsstärkelse. Topping4 dl lemon curd 5 dl grädde 1 kg blandade bär, färska (t
Crepes med karamelliserad banan

Crepes med karamelliserad banan

Festlig lyxfika. Crepes fyllda med karamelliserade banan, toppade med chokladsås och nötter. Smarrigt värre
Toscapersikor

Toscapersikor

Låt persikorna rinna av i en sil. Lägg dem i en smord ugnsfastform med den kupiga sidan upp. Smält samman smör, socker, grädde, mjöl och mandelspån i en kastrull
Banan- och nutellacrêpes

Banan- och nutellacrêpes

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Crêpes-smet 3,5 dl mjölk 2 dl mjöl 2 st ägg 1 dl vatten 1 msk socker 0,5 tsk salt 1 tsk vaniljsocker Fyllning 2 st banan(er) 1 dl nutella Köp receptet
Superenkel banoffeepaj

Superenkel banoffeepaj

Vad säger man. Solen skiner, lunchpromenad med vårkänsla delux. Med ljuset har bakglädjen kommit tillbaka, och tiden
Toscaäpplen


Toscaäpplen


Sätt ugnen på 225 grader. Skala och kärna ur äpplena och dela dem mitt itu. Koka upp socker och ­vatten. 

Tobleronecheesecake

Tobleronecheesecake

14 digestivekex. 100 g smör. 2 msk kakao. 200 g Tobleronechoklad. 600 g Philadelphia classic naturell
Rostad fruktsallad med vit choklad

Rostad fruktsallad med vit choklad

Ingredienser Portioner. 4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan