Har ni planerat något för adventshelgen, kanske nåt mysigtadventsmingel står på agendan eller blir det möjligtvis en tur på stan för att spana in årets julskyltning
Mortla saffranet med socker och vaniljsocker. Rör ut i grädden, och blanda noga med gröten. Elvispa äggen pösiga och rör ner dem och mandelhacket i gröten
Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelsktgoda desserterna. Men den där strålande och bästa ever idén den visadesiginte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Efterrätter. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltidfinnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Vare sig man väljer att fira alla ♡-dag eller inte, kan man alltid unna sig en godefterrätt. Det här är en favoritefterrätt här hemma och den gör alltid succé, särskilt med färska bär till
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Saftiga, mumsiga, gula, gyllene, smarriga, utsökta, goda, bullar tillAdvent. Doften av saffran ligger tung i hela huset och det gör verkligeningenting, passar ju bara så bra tillimorgon när det redan är första Advent
Inne hos minreceptfavorithittade jag för ett tag sedan ett recept på tobleroneparfait. Att jag inte provat det förrän nu är synd för himmel så gott det var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.