Extra goda var dem tillsammans med mildas vaniljvisp. jag kanske borde ta en chillpill på det här med inläggning, syltning och "burkmat" 1 smockfullt hyllplan och 2 halvfulla
Päron kan med fördel kokas in och serveras som efterrätt i en mängd olika tappningar. Till jul gillar jag att koka in dem i en blandning av socker lag och vitt vin, smaksatt med saffran, vanilj och stjärnanis
Inlagda saffranspäron. Jag hade ett tråg med vanliga tråkiga lite hårda köpepäron liggandes hemma. Blev sugen på att lägga in dem med saffrans som fanns över sedan jul
Minipavlova med smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde. Med smak av vanilj, toppade med hemgjord lemon curd och en rejäl klick fluffig vispgrädde
Choklad Cupcakes medVaniljgrädde och Polkagris Fudge. Jo, självklart är man en snäll mamma och bakar cupcakes med hennes favorit smaker - choklad, vanilj och polkagris
Vispa grädde till en fin konsistens och blanda det med vaniljkrämen. Spritsa/bred på ett jämnt lager över botten och dekorera med jordgubbar, limezest, citronmeliss och jordgubbsblommor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.