Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. -). i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. Grädda mitt i ugnen 5-10 minuter, tills de smält ihop till tunna fina gyllenbruna flarn
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Mitt i all packning, uppackning och fortfarande med två bostäder blev bakabstinensen för stor. Blanda sedan ihop de torra ingredienserna (sikta gärna potatismjölet) med varann
tillsammans med mjölkfri dryck och den mosade bananen tillsammans med de torra ingredienserna. Du kan naturligtvis utesluta bananen eller fylla på med annan frukt eller bär i smeten om du vill
Häll fiber husken i resten av degvätskan som är kvar i kastrullen och låt det svälla några minuter, häll sedan i resten av degvätskan med fiber husken i degbunken/degmaskinen och blanda runt
Smula degen och lös upp den med lite ljummet vatten. Fyll på med resterande vätska. Jag har hört att det ska vara svårt att få till smaken och konsistensen i glutenfritt bröd men det måste vara en gammal skröna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.