Ryttarkaka, choklad- och kokosrutor, eller som jag väljer att kalla dem. Jag skulle välja bort alla vackra tårtor och avancerade desserter för en rejäl ruta
Tycker det är så himla kul att baka småkakor och dessa klassiska kokostopparna valde jag att smaksätta med lite apelsinoch garnera medmörkchoklad för att få fram lite mer smak
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
1 apelsin, rivet skal och lite saft. 200 g mörkchoklad, smält. 50 g smör 0,5 g saffran [1 förp] 110 g ägg [2 st] 85 g strösocker [1 dl] 200 g kokosflingor [5,5 dl] 5 g vaniljsocker [0,5 msk] 1 apelsin, rivet skal och lite saft 200 g mörkchoklad, smält
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Låt topparna svalna och smält sedan lite choklad över vattenbad. Choklad. Självklart fick det även bli julgodis med kokos och i år blev det kokostoppar som jag smaksatte med saffran ochapelsin, nomnom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.