laxfiléer 175 g styck. 1laxfiléer 175 g styck 500 g oskalade räkor 2 dl crème fraîche 1 dl vatten. 1Putsa laxen och fördela bitarna tillsammans med bönorna i en smord eldfast form
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 1 gul lök 600 g karré (benfri, skivad) 1 msk smör eller margarin 2 dl höns- eller köttbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 75 g katrinplommon 2 lagerblad 1 msk soja 1 rött äpple majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Skär laxen i tunna skivor. Varva potatis, lax, lök och dill i en smord ugnssäker form. Laxpuddingen är klar när den har stannat i mitten och fått en fin gyllenbrun färg
Sätt ugnen på 200 grader. Skär fisken i mindre bitar och lägg i en form. Krydda med salt och peppar. Skiva purjolöken och fördela ut runt fisken tillsammans med körsbärstomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.