Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Man tager vad man haver. och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här i Spanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Fräs blandningen av lök, morot, selleri, svamp och vitlök mjuk i smör. Den får gärna brynas lite. Tillsätt vin, tomater, oregano och honung och låt sjuda under lock i 20 minuter
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Men idag fanns det en stor anledning, nämligen den nya lilla kunglighet som föddes
Jag är ingen efterrättsmänniska…. HA. Det har jag alltid sagt, och faktiskt varit, fram till nu. Visst…jag älskar förrätter och kommer inte låta förrätssmänniskan i mig degraderas men efterrättsmänniskan i mig har deffinitivt flyttats upp till en delad förstaplats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.