Häll upp i en skål och pudra över generöst medkanel och häll på cashewmjölk. Lägg alla ingredienser i en mixer med ½ dl av blötläggningsvattnet från fikonen
Rör sedan ner sötning och kanel. Rör runt med en stor gaffel så att det blir äggröra. Ät tillsammans med keso/kvarg/yoghurt och frukt, bär eller någon god sylt
Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Den här rawfoodkakan är väldigt mäktig och det behövs bara en liten skiva för att man skall känna sig nöjd så den räcker länge och till många
Garnera pajen med hyvlad mörk choklad. Jag testade ett av Leilas rawfood recept för ett tag sen. Jag är lite ny när det kommer till rawfood, för att inte tala om vegansk mat, men jag är faktiskt imponerad över att man på ett naturligare sätt kan göra smarriga desserter som inte innehåller en massa raffinerat socker och gluten
Det är gott med det krispiga, mörka chokladen till den mjuka, söta kakan. Forma smeten med händerna till en rektangel på ett smörpapper (ca 30×23 cm. 5 dl dadlar (gärna medjooldadlar som du hittar i fruktdisken)
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Servera med vaniljglass. Gillar man friterade bananer, men inte har någon fritös. Ja, då kan man prova att göra denna paj som smakar som friterade bananer
Visserligen så är det egentligen inte ett nytt recept, om vi ska vara tekniska och gå in på detaljer, nej vi tog faktiskt mangoreceptet och testade att använda det med hallon istället
Till fläskkött är det gott med lite sötma och eftersom vi redan hade köpt ketchup (till hamburgarna vi åt tidigare i veckan) använde jag det tillsammans med sojan som en marinad
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.