Godiset går bra att frysa. Skär i bitar och rulla ev i lakritspulver och toppa med flingsalt. Dessa goda raw lakritsbitar innehåller inget tillsatt socker utan får istället sin sötma från dadlar som smaksätts med lakritspulver, vanilj och flingsalt och liknar kola
The post Rawfoodgodis – glutenfria mintoch chokladrutor appeared first on Angelas Heaven. När godistarmen talar om att den vill ha något brukar den bli riktig glad över en hemmagjord raw food kaka
Detta är något för er som äter liberal LCHF eller bara älskar chokladgodis. Smält cocosfett, jordnötsmör och smör i en kastrull och ta bort den från plattan
Jag hittade en tröja som var precis vad jag letade efter nu inför resan, och Maria som ska ha barnkalas i helgen handlade en hel hög med korv, godisoch annat gotte som det skulle bjudas på
Jag hade från början en tanke om att baka tigerrutor men så stod jag och drömde så jag blandade ihop kakaon med vetemjölet och tanken om tigermönstrad kaka var ett minne blott
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Låt kakan svalna och skär i rutor. 5 dl mjölk Kokostopping 75 g smör 1 dl mörk sirap 1 dl pressad apelsinsaft 2 dl strösocker 6 dl kokos Ugn 225 graderVispa ägg och socker vitt och pösigt. 1Vänd ner mjölblandningen växelvis med smör och mjölk. Blanda till en smet och häll i form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. 1Grädda i 20 minuter och låt svalna. Rör ner sirap, apelsinsaft, socker och kokos, sjud i 5 minuter. 1Bred kokostoppingen försiktigt över kakan och grädda i 7 minuter till
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Kombinationen choklad ochmint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.