Sébastiens cheesecake från grunden
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 g naturell yoghurt. (2 l)
  • 100 75 g osaltat smör, rumstempererat
  • 65 g strösocker
  • 25 g sötmandel
  • 1 nypa fint havssalt
  • 50 g ägg, (1)
  • 150 g fullkornsmjöl
  • 25 g skrädmjöl
  • 800 g färskost, se ovan
  • 220 g cassonade- eller strösocker
  • 250 g ägg, (5)
  • 55 g vispgrädde, (ca 0,5 dl)
  • 40 g vetemjöl
  • Färskost 2 g naturell yoghurt. (2 l)
  • Mördegsbotten 100 75 g osaltat smör, rumstempererat 65 g strösocker 25 g sötmandel 1 nypa fint havssalt 50 g ägg, (1) 150 g fullkornsmjöl 25 g skrädmjöl
  • Fyllning 800 g färskost, se ovan 220 g cassonade- eller strösocker 250 g ägg, (5) 55 g vispgrädde, (ca 0,5 dl) 40 g vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.