Just den här gången räddade jag en låda misshandlade ekologiska kvisttomater från att dö stora mögeldöden, men självklart funkar det att laga såsen på burkade, hela kvalitetstomater om man tycker att färska känns för lyxigt
Våga göra bearnaisesåsen frångrunden. Blir det för hett ta bort från plattan ett tag. Tag kastrullen från plattan och ställ på en fuktig disktrasa så står kastrullen stadigare
Degreceptet kommer ursprungligen från Reddit, och ser ut som följer. Pizzadegen är ju så klart grunden i det hela, är den kass kan man lika gärna ge upp
Receptet på bearnaisesås kommer från Olofs favoritkock Per Morberg. Smält smöret sakta i en kastrull, och ta det sedan från plattan, men försök ändå varmhålla det lite grann
Det är superenkelt att göra egna tortillabröd förresten. Texmex frångrunden. Igår kväll så invigde vi P's nya kokbok - Texmex frångrunden av Jonas Cramby
Man kan fråga sig vad det egentligen innebär att laga mat frångrunden. Ska man verkligen laga mat frångrunden på riktigt så bör man rimligtvis mala sitt eget mjöl och bara använda färska råvaror
Om du vill göra egna burgare så är det inte alls svårt men du behöver såklart ha en köttkvarn. Det fick bli hemmagjorda hamburgare frångrunden och svaret på frågan om det är någon skillnad
Nu tänkte jag istället visa den fina rabarbersaften som jag gjorde på rabarber från egen trädgård. Efter en låååång paus är det så dags att säga hej igen
1. Skölj ärterna och lägg dem i blöt i tolv timmar. 2. Koka upp ärterna i nytt vatten med salt. Skumma av och låt sjuda tillsammans med lök och buljong, tills ärterna är mjuka - cirka 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.