Servera ryggbiffarnamed den stekta löken, kokt potatis, skysås och blandad sallad. ryggbiffar. Dottern brukar inte vilja äta kött men då det begravdes i mängder medlök så åkte i alla fall lite ner och även hon var väldigt nöjd med middagen
I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Resterna strimlades och blandades medrödlök som sjudits i olja, salt, socker och ättika till en egen sallad som man kan ha till lite vad som helst och den varar i kylskåp i ett par veckor tack vare ättikan och saltet
Vi köper ibland ett kilo zucchini i affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlar i olja som man sedan kan ha som tillbehör till kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Skiva rödlökenoch låt den svetta ihop med det skivade baconet ochvitlöken i en kastrull. Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.