150 g mandelspån (cirka)Så här gör du 55 minuter Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 20-25 minuter. Flytta upp kakan till mitten av ugnen och grädda ytterligare 15 min eller tills den fått färg
Tryck ut degen i formen och ställ sedan in formen i kylen och låt vila i 20 min. Häll, klicka uti pajskalet och ställ in i ugnen i ca 25 min eller tills den fått fin färg
Grädda i 35 minuter på 175 grader, mitt i ugnen. Mousse200 g vit choklad4 äggulor4 dl vispgräddeBryt sönder chokladen i mindre bitar och smält i en skål i ett vattenbad (ställ skålen över en gryta med kokande vatten). Slå moussen i formen på nötbottnen och ställ i frysen minst 3 timmar. Ta ut tårtan 30 minuter innan den ska serveras och dekorera den med hallon och blåbär