Rustik rabarber- & nektaringalette
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port Inspiration hämtat från MNR.Pajskal
  • 2,5 dl havregryn
  • 1 dl dinkelmjöl, fullkorn
  • ½ dl rostade hasselnötter
  • 1 msk vallmofrön
  • 1/3 tsk flingsalt
  • 1,25 dl kokosolja, väl nerkyld
  • 2 msk lönnsirap
  • ½ dl iskallt vatten, ev. mindre
  • 1 ekologiskt ägg, lättvispat
  • Fyllning
  • ½ dl dinkelmjöl
  • 3 msk lönnsirap
  • 5 dl rabarber, skurna i mindre bitar
  • 5 dl nektarin, skurna i tunna skivor
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk vaniljpulver (Som du ser på bilden så hade jag även i ett äpple i pajen men jag hade föredragit den med bara rabarber och nektariner.)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.