Häll ut över rabarberskivorna i formen och grädda i 175 grader i ca 20-25 minuter. En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall
Fantastisk kladdkaka. Jag kan verkligen rekommendera denna rabarberkladdkaka. Så grymt god. Nu är ju rabarbern som bäst och passa på att baka goda saker
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.